Лебединська поліція інформує (26.08-1.09)

лебединська поліція інформує

Із 26 серпня по 1 вересня до Лебединського відділення поліції надійшло 125 заяв та повідомлень громадян. Із них 8 на момент реєстрації містили ознаки кримінального правопорушення та були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 1 звернення внесене до ЄРДР по факту смерті громадянина. При огляді померлого слідів насильницької смерті не виявлено.

27 СЕРПНЯ 51-річна місцева мешканка повідомила, що в період із 12:00 до 13:00 невстановлена особа, підібравши ключ, проникла до її квартири і викрала ювелірні вироби. Завданий збиток складає близько 10 тисяч гривень. Відомості внесені до ЄРДР за ч.3 ст.185 КК України. Проводиться подальша перевірка.

27 СЕРПНЯ до чергової частини Лебединського ВП звернулась 47-річна місцева мешканка. Вона заявила, що невідома особа шахрайським шляхом заволоділа її коштами у сумі 9700 гривень. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.190 КК України. Проводиться подальша перевірка.

28 СЕРПНЯ зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що близько 7 години ранку 45-річний громадянин Ю., керуючи автомобілем «Renault Laguna» та рухаючись дорогою сполученням Київ – Суми – Юнаківка, не впорався із керуванням. Машина з’їхала у кювет і перекинулася. У результаті пасажир отримав тілесні ушкодження. Відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст.286 КК України.
28 СЕРПНЯ служба «102» отримала звернення від 22-річної місцевої жительки про те, що невстановлена особа, пошкодивши запірний пристрій вхідних дверей, проникла до житлового будинку, звідки викрала чавунну плиту із груби пічного опалення. Заявниця отримала збиток у сумі близько 700 гривень. Під час проведених оперативно-розшукових заходів причетну до скоєння злочину особу встановлено. Нею виявилася 45-річна раніше судима місцева мешканка. Відомості внесені до ЄРДР за ч.3 ст.185 КК України. Проводиться подальша перевірка.

30 СЕРПНЯ 50-річний місцевий житель повідомив на службу «102», що 24 серпня близько 22:00 невідома особа, розбивши вікно, проникла до будинку заявника, звідки викрала металобрухт. Поліцейські встановили особу злочинця – ним виявився 19-річний місцевий житель. Відомості внесені до ЄРДР за ч.3 ст.185 КК України. Проводиться подальша перевірка.

За інформацією Лебединського ВП Сумського РВП ГУНП
в Сумській області

Поділіться
[uptolike]