ЛЕБЕДИНЩИНА. Школярі району відзначають День захисту дітей

Лебединські діти святкували День захисту дітей

1 червня вся світова спільнота відзначає Міжнародний день захисту дітей. Напередодні цього світлого і яскравого свята для школярів Лебединського району дорослимі підготували незабутню феєрію емоцій, веселощів, відпочинку під майже кодовою назвою “Фієста”.

Захід розпочався о 10:00 на території міського парку ім. Павла Полуботка. Організаторами святкувань є районний будинок дитячої та юнацької творчості, районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, служба у справах дітей та відділ молоді і спорту райдержадміністрації.

Учні шкіл Лебединського району залюбки споглядали номери концертної програми, аплодували талановитим одноліткам – солістам і танцівникам, які дарували мистецькі подарунки; брали участь у різноманітних спортивних змаганнях і конкурсах, ласували морозивом та цукерками, влаштовували ігрові баталії на дитячому майданчику. Свято продовжується і в ці хвилини – кожен бажаючий може переконатися, наскільки яскраво, тепло і майже сімейно дорослі піклуються про підростаюче покоління.

Лебединський День захисту дітей
Лебединський День захисту дітей
Лебединський День захисту дітей
Поділіться
[uptolike]