ЛЕБЕДИНЩИНА. “Ми діти твої, Україно”: звітували колективи РБК

У Лебединському РБК відбувся творчий звіт

7 червня у стінах Лебединського районного будинку культури відбувся творчий звіт дитячих колективів, котрих плекають і виховують працівники РБК. На яскравий захід під назвою “Ми діти твої, Україно!” завітало чимало глядачів, у тому числі і зі шкільної молоді району.

До учасників та глядачів із вітальними словами звернулися перший заступник голови Лебединської районної державної адміністрації Оксана Лихина та заступник голови Лебединської районної ради Світлана Горошко. Вони побажали юним учасникам колективів та сольним артистам гарних виступів, а глядачам – чудового настрою. Також вони також відзначили грамотами та подяками голів РДА і райради керівників творчих колективів, котрі готувалися до творчого звіту на сцені, – Любов Лєгун, Миколу Корсуна, Світлану Маригіну, Віталія Хріна, Маргариту Осіпову та Марію Буркотенко.

Більше години найзапальніших, найвеселіших, найталановитіших вихованців Лебединського РБК глядачі зустрічали бурхливими оплесками та схвальними викриками. Хореографічне, вокальне, а також ораторське мистецтво поєдналися у єдину фантастичну феєрію, що не могла нікого залишити байдужим. Вітаємо наших юних артистів та їхніх наставників із надуспішним “складанням” їхнього звіту! Так тримати!

Наймолодші учасники звіту – вокальний колектив “Чудо чадо”.
Байку про мокрі штани декламує Микола Древаль.
На сцені РБК запалює молодша група хореографічного колективу “Калейдоскоп”.
Талановита “Мелодія” виконує пісню “Дощик”.
“Ось такий у мене ніс”, – бідкається під час байки Олександр Червяк.
“Мікенроллять” танцівники “Калейдоскопу”.
Поділіться
[uptolike]