ЛЕБЕДИН. Визначився переможець на ремонт Вокзальної

Лебединські торги у Прозорро

Як «ЖЛ» повідомляла раніше, сьогодні, 19 червня, у системі «Prozorro» проведено аукціон на ремонт дороги по вулиці Вокзальній. Очікувана вартість робіт склала 4 075 256,40 грн.

Із шести допущених до участі в аукціоні підприємств найменшу ціну запропонувало ТОВ «Роад Констракшн». Остаточна пропозиція підприємства – 2 799 999,00 грн. Найближча за розміром пропозиція – 2 800 000,00 грн. Надійшла вона від ПП “ХСБМ-7”. Це підприємство нещодавно стало переможцем аукціону на проведення ремонту по вулиці Тараса Шевченка від перехрестя із вулицею Вокзальною до залізничного переїзду.

ДП «Сумський облавтодор» вийшло на торги із пропозицією 3 627 490,80 грн., завершивши їх остаточною пропозицією 3 104 397,60 грн.

За документацією, надання замовленої послуги ТОВ «Роад Констракшн» має відбутися у період із 25 червня по 9 серпня 2019 року.

Наразі триває передбачений системою «Prozorro» період для оскарження результатів торгів. Після його закінчення буде прийняте остаточне рішення про визнання переможця торгів і укладання з ним договору на виконання робіт.

Довідково. Будівельна компанія «Роад Констракшн» працює на будівельному ринку з 2003 року і здійснює повний спектр послуг по забезпеченню покупців м. Суми та Сумській області будівельними матеріалами. Серед них – тротуарна плитка, бортові камені, товарний бетон, розчин, залізобетонні вироби: фундаментні блоки, кільця колодязні, плити дорожні та мостові, палі; асфальтобетонні суміші, нерудними будівельними матеріалами, щебінь, керамзит, мармурова крихта, бутовий камінь. Також компанія надає послуги із будівництва доріг і вулиць, благоустрою територій, облаштування заїздів, пішохідних доріжок, майданчиків, стоянок тощо.

Одним із найбільших проектів компанії, відомим лебединцям, є будівництво мостового переходу у селі Климентове на автодорозі Н-12 Суми-Полтава.

Поділіться
[uptolike]