ЛЕБЕДИНЩИНА. Щоб не опинитися на дошці ганьби

Лебединщина аліментна

Розлучення часто стає логічним виходом, коли подружжя втрачає взаємність у почуттях та спільні інтереси. І єдиним приводом для підтримання дружніх стосунків залишається виховання дитини.

Однак один із мешканців Лебединського району після розлучення вирішив «забути» про свої батьківські обов’язки стосовно доньки. Це призвело до накопичення боргу у розмірі понад 28 тисяч гривень.

Нагадати батькові про дитину довелося правникам юстиції Сумщини. На боржника складені постанови про встановлення тимчасових обмежень у праві полювання, користування зброєю, виїзду за кордон та у праві керування транспортними засобами, а також накладений арешт на майно та банківські рахунки. Зазначені санкції та небажання чоловіка перебувати у Єдиному реєстрі боржників https://erb.minjust.gov.ua/ змусили його в повному обсязі погасити заборгованість.

Вкотре ініційовані Міністерством юстиції України новели пакету законів #ЧужихДітейНеБуває допомогли дитині, яка постраждала від батьківської байдужості, нагадати про себе та захистити свої права.

Всього із початку 2019 року на Лебединщині на користь дітей стягнуто 3,3 мільйона гривень.

За матеріалами Лебединського міськрайонного відділу державної виконавчої служби.

Поділіться
[uptolike]