ЛЕБЕДИН. Невідомі «прикрасили» новий в’їзний знак

Нещодавно встановлений «вітальний» знак на в’їзді до Лебедина з будильського напрямку вже встигли розписати. Про факт вандалізму повідомляє Лебединська міська рада.

Нові «візитівки» міста вже не вперше страждають від дій хуліганів. Найперший оновлений знак (сумський напрямок) за кілька місяців став місцем для висловлення нецензурних почуттів, певно, якогось невдоволеного Ромео.

Цього ж разу невідомого «художника» цікавлять загальноміські питання. На знімках видно, що до синього тла знаку додалася фраза «Озеро SOS» і стрілка, що вказує на водойму. Вочевидь, таким чином лебединцям спробували нагадати, що Лебедине уже не перший рік чекає очистки, міліючи та обростаючи очеретом.

– Навіть якщо автори надпису намагалися привернути увагу до проблеми озера, то це не той спосіб. Адже тепер доведеться витратити бюджетні кошти задля того, щоби цей надпис зафарбувати (це притому, що на сам в’їзний знак та його встановлення бюджетні кошти не витрачалися), – зазначається у дописі на Facebook-сторінці міської ради.

Також представники місцевої влади додають, що розуміють важливість потреби очистки озера та працюють у цьому напрямку, утім не розуміють, «навіщо ж робити ще гірше, додаючи роботи комунальникам, та провокувати додаткове витрачання коштів міського бюджету».

Поділіться
[uptolike]