ЛЕБЕДИН. Місцеве FM-радіомовлення: замість грошей – голодування

становлення лебединського Фм-радіомовлення

«ЖЛ» вже повідомляла, що редакція міськрайонного радіомовлення «Світанок» для продовження робіт із розбудови мовлення в FM-діапазоні повинна до 17 травня 2019 року внести кошти в сумі 16588 гривень за ліцензію на право мовлення.

Після засідання постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я, молоді, освіти, культури, соціального захисту населення та засобів масової інформації, на якому присутні депутати запропонували внести зміни до відповідних програм і віднайти можливість у найкоротший час заплатити ці кошти, майже всі були впевнені, що вже найближчої п’ятниці 17 травня на позачерговій сесії гроші знайдуть. Але яким же було здивування присутніх, коли проект цього рішення взагалі не внесли на розгляд ради. Присутня на сесії в.о. головного редактора міськрайонного радіомовлення «Світанок» Наталії Панченко на знак протесту до дій міського голови та його оточення залишила сесійну залу і попрямувала до приймальні міського голови Лебедина і розпочала голодування.

Цього ж дня надвечер міський голова Олександр Бакликов викликав наряд поліції, аби Наталія Панченко залишила приміщення міської ради. І лише після вмовлянь патрульних та начальника місцевої поліції Олега Цурікова протестувальниця залишила адмінбудівлю.

Наступного дня вона зустрілася із заступником голови Сумської облдержадміністрації  Іриною Купрейчик, яка пообіцяла внести це питання на розгляд керівництва області.

В понеділок, 20 травня о 8:00 акцію Наталія Панченко продовжила голодування. Триває воно й на цей час.

Поділіться
[uptolike]